HP-pc's en -monitoren - Scherm beschadigd, lcd-scherm, of beeldscherm

Wanneer een scherm is gebarsten of beschadigd, ziet u mogelijk lijnen, patronen of zwarte stippen op het scherm die na verloop van tijd groter kunnen worden. Als de schade aanzienlijk is, kan het scherm volledig zwart zijn. Als het scherm niet is gebarsten of niet zichtbaar beschadigd is, controleer dan of u het meest recente grafische stuurprogramma hebt.

Let op!:

HP raadt geen doe-het-zelf reparatie of vervanging van het scherm aan. Dit kan de garantie ongeldig maken en verdere schade aan de computer veroorzaken.

Voorbeeld van een verticale lijn

Een voorbeeld van een lcd-scherm met een zwarte verticale lijn

Voorbeeld van zwarte vlek

Een voorbeeld van een lcd-scherm met een zwarte vlek